Mäsové výrobky, konzervy a polovýrobky
SpäťPopis: Charakteristika, výroba, rozdelenie, posudzovanie, skladovanie a druhy mäsových výrobkov. Konzervy (rozdelenie, druhy, skladovanie). Mäsové prípravky. Zaujímavosti, videá.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Anna Zubáková | (26.11.2012 18:23 - neprečítaný)
Ďakujem za uznanie . Pochvala vždy poteší - najmä keď je to jediná učiteľova odmena za (mnohokrát) hodiny času (samozrejme z osobného voľna) strávené za počítačom . Však to všetci dobre poznáme .
Ďakujem za uznanie . Pochvala vždy poteší - najmä keď je to jediná učiteľova odmena za (mnohokrát) hodiny času (samozrejme z osobného voľna) strávené za počítačom . Však to všetci dobre poznáme .
Pridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 01:31
Formát súboru:
Veľkosť: 15 MB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Všeobecné
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Mária Bednárová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Jana Kišová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Iva Gombaszögiová
Technika
5. ročník ZŠ
Katarína Pavelková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Ahoj Anička ďakujem za tvoje prípravy, vždy sú super!