Hydina
SpäťPopis: Spracovanie hydiny, charakteristika, delenie a trhová úprava hydinového mäsa, zaujímavosti, videá.
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 01:40
Formát súboru:
Veľkosť: 4553 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Erika Nemcová
Školský klub detí
1. ročník ZŠ
Antónia Pipíšková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Prírodoveda
1. ročník ZŠ
Renáta Titková
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Mária Gyurgyíková
Etická výchova, Pracovné vyučovanie, Prírodoveda, Slovenský jazyk a literatúra, Svet práce, Vlastiveda, Výchova umením, Výtvarná výchova
predškolská príprava, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Judita Romanová
super,, vdaka