Mäso jatočných zvierat 1 (úvod, hovädzie mäso)

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Úvod (popis, spracovanie, delenie podľa druhu). Hovädzie mäso (popis, akostné triedy, delenie), videá


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Kamila Chovancová | (20.05.2015 18:03 - neprečítaný)

Veľmi pekne urobené


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 14:43
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 3895 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Iva Gombaszögiová
Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Obohatenie, Školský klub detí 0. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Mária Kubincová
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Jozef Kovalík
Slovenský jazyk a literatúra, Špeciálna pedagogika Nešpecifikovaný Marcela Gardošíková
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Pivarčiová
Slovenský jazyk a literatúra 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Lukáš Macášek
Slovenský jazyk a literatúra 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Simona Gondeková
Obohatenie, Školský klub detí 0. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Mária Kubincová
Etická výchova, Informatická výchova, Informatika, Občianska náuka, Slovenský jazyk a literatúra, Svet práce, Vlastiveda 4. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Oľga Závacká