Mäso jatočných zvierat 1 (úvod, hovädzie mäso)
SpäťPopis: Úvod (popis, spracovanie, delenie podľa druhu). Hovädzie mäso (popis, akostné triedy, delenie), videá
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 14:43
Formát súboru:
Veľkosť: 3895 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Soňa Gergelová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Iva Gombaszögiová
Slovenský jazyk a literatúra
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Dagmar Kolevová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Veľmi pekne urobené