Mäso jatočných zvierat 1 (úvod, hovädzie mäso)

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Úvod (popis, spracovanie, delenie podľa druhu). Hovädzie mäso (popis, akostné triedy, delenie), videá


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Kamila Chovancová | (20.05.2015 18:03 - neprečítaný)

Veľmi pekne urobené


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 14:43
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 3895 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Iva Gombaszögiová
Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková