Mäso jatočných zvierat 3 (bravčové mäso)
SpäťPopis: Popis, akostné triedy, delenie, videá
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 14:50
Formát súboru:
Veľkosť: 2811 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Anna Kobzová
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Petra Némethová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Slovenský jazyk a literatúra
4. ročník ZŠ
Emília Gondová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková