Mäso jatočných zvierat 3 (bravčové mäso)

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Popis, akostné triedy, delenie, videá


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 14:50
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2811 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Slovenský jazyk a literatúra 6. ročník ZŠ (Prima OG) Dagmar Kolevová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Slovenský jazyk a literatúra 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Lukáš Macášek