Mäso jatočných zvierat 3 (bravčové mäso)

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Popis, akostné triedy, delenie, videá


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 14:50
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2811 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Jana Kišová
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Pivarčiová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková