Baranie mäso.pptx

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: baranie mäso, charakteristika, delenie a použitie jednotlivých častí


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Monika Trembová | (26.03.2020 18:14 - neprečítaný)

Pekná prezentácia

* Reagovať | Oľga Barcíková | (02.04.2020 17:41 - neprečítaný)

veľmi pekná prezentácia


*Pridať komentár

Učiteľ: Mária BednárováViac 

Predmet: Všeobecné, technológia prípravy jedál (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.11.2012 22:27
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 923 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Mária Bednárová
Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG) Darina Jatiová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová