Bezmäsité jedlá

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: charakteristika, rozdelenie bezmäsitých jedál a recepty


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Eva ŠimkováViac 

Predmet: technológia potravinárske odbory a služby v strav (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Eva Šimková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 25.01.2013 20:49
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1862 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Ruský jazyk 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Oľga Búryová
Technika 5. ročník ZŠ Beata Zrníková
Špeciálna pedagogika Nešpecifikovaný Ružena Daduová
Matematika 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Zubáková
Anglický jazyk 1. ročník ZŠ Monika Škovran