Bravčové mäso

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika, delenie, použitie jednotlivých častí


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Mária BednárováViac 

Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 05.02.2013 21:16
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1763 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda, Školský klub detí, Špeciálna pedagogika 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Mária Lehoczká
Matematika 3. ročník ZŠ Danka Spišáková
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Biológia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Katarína Štefaňáková