Biele, špeciálne a ovocné polievky

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika, delenie, sortiment


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Edita Slobodová | (05.02.2013 21:45 - neprečítaný)

Poučenie aj pre mňa... a poďakovanie. Je to super.

* Reagovať | Danica Janišová | (06.02.2013 20:06 - neprečítaný)

výborné, nepotrebujem ani kuchársku knihu

* Reagovať | Mária Kaluzová | (16.03.2020 09:43 - neprečítaný)

Super pomoc , ďakujem


*Pridať komentár

Učiteľ: Mária BednárováViac 

Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 05.02.2013 21:41
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 919 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Mária Bednárová
Slovenský jazyk a literatúra, Špeciálna pedagogika 1. ročník ZŠ Eva Vagášová
Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Mária Bednárová
Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Mária Bednárová
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Mária Bednárová
Matematika 3. ročník ZŠ Mária Mačuhová