Spracovanie mäsa v kuchyni

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika mäsa, delenie - jatočného, hydiny, zveriny, rýb, znaky mäsa


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Mária BednárováViac 

Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 05.02.2013 22:17
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 846 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Iva Gombaszögiová
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Zlata Kolesárová
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Vladimír Kázik
Všeobecné 2. ročník SŠ (Sexta OG) Mária Bednárová
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Zuzana Horniaková