Molekulárna kuchyňa
SpäťPopis: Vývoj, definovať pojem, čo skúma, základné pomôcky, osobnosti
Učiteľ: Mária BednárováViac
Predmet: Technológia prípravy jedál (Spoločenské predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.02.2013 18:39
Formát súboru:
Veľkosť: 2547 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Mária Bednárová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Michaela Zongorová
Matematika
6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Beata Strculová
Matematika
0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ
Mária Mačuhová
Biológia, Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Katarína Goldová
Informatika
Nešpecifikovaný
Marianna Krajčová
Informatika
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Ladislav Moravík
Slovenský jazyk a literatúra
5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG)
Veronika Viňarská