Molekulárna kuchyňa
SpäťPopis: Vývoj, definovať pojem, čo skúma, základné pomôcky, osobnosti
Učiteľ: Mária BednárováViac
Predmet: Technológia prípravy jedál (Spoločenské predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.02.2013 18:39
Formát súboru:
Veľkosť: 2547 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Mária Bednárová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
Fyzika
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Ľudmila Mošková
nešpecifikovaný
4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Beáta Sárossyová
nešpecifikovaný
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Marta Valkovičová
Matematika
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Valéria Holeková