Molekulárna kuchyňa

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Vývoj, definovať pojem, čo skúma, základné pomôcky, osobnosti


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Mária BednárováViac 

Predmet: Technológia prípravy jedál (Spoločenské predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)

Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.02.2013 18:39
Formát súboru: pptm
Veľkosť: 2547 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Mária Bednárová
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
Fyzika 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Ľudmila Mošková
nešpecifikovaný 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Beáta Sárossyová
nešpecifikovaný 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Marta Valkovičová
Matematika 6. ročník ZŠ (Prima OG) Valéria Holeková