Delenie hovädzieho a bravčového mäsa

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Delenie hovädzieho a bravčového mäsa na technologické časti.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Ján Zborovjan | (22.02.2021 12:54 - neprečítaný)

fajn práca vaša


*Pridať komentár

Učiteľ: Petra NémethováViac 

Predmet: technológia (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Petra Némethová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 10.12.2013 10:52
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 2961 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Petra Némethová
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Pivarčiová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Matematika 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Anna Pantáková
Matematika 4. ročník ZŠ Michaela Vráblová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Biológia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Katarína Štefaňáková
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Maroš Maslen
Matematika 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Mária Mačuhová