Delenie hovädzieho a bravčového mäsa
SpäťPopis: Delenie hovädzieho a bravčového mäsa na technologické časti.
Učiteľ: Petra NémethováViac
Predmet: technológia (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Petra Némethová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 10.12.2013 10:52
Formát súboru:
Veľkosť: 2961 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Soňa Gergelová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Petra Némethová
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Pivarčiová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Matematika
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Anna Pantáková
fajn práca vaša