Hotelový a gastronomický manažment - pracovný list s hodnotením
SpäťPopis: Pracovný list aj písomka z predmetu Hotelový a gastronomický manažment vhodný ako súčasť prípravy na maturitnú skúšku. Zahŕňa učivo dvoch tematických celkov Hotelový manažment a Gastronomický manažment. Zameraný na všeobecnú znalosť problematiky a čítanie s porozumením.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Kamila Vavreková | (17.03.2020 16:16 - neprečítaný)
ďakujem za tento pracovný list, pomohol, uľahčil prípravu testov
ďakujem za tento pracovný list, pomohol, uľahčil prípravu testov
Pridať komentár
Učiteľ: Karol BaňasViac
Predmet: HGM (Ekonomické predmety)
Ročník: 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Autor: Karol Baňas
Typ dokumentu: Písomka, test
Vytvorené dňa: 22.02.2014 17:58
Formát súboru:
Veľkosť: 282 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Všeobecné
Nešpecifikovaný
Janka Krúteková
Všeobecné
3. ročník SŠ (Septima OG)
Peter Lazár
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Ivana Fiťmová
nešpecifikovaný
4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Jana Turanová
Matematika
3. ročník SŠ (Septima OG)
Anna Zubáková
pomohol , dakujem