Kyslé potraviny
SpäťPopis: Prekyslenie organizmu spôsobuje vznik chorôb. V prezentácii - zoznam potravín, ktoré prekysľujú organizmus. Spracované z internetu.
Učiteľ: Oľga OslanecováViac
Predmet: Obohatenie, Všeobecné
Ročník:
Autor: Oľga Oslanecová
Typ dokumentu: Metodický materiál
Vytvorené dňa: 03.07.2015 14:20
Formát súboru:
Veľkosť: 828 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra, Špeciálna pedagogika
Nešpecifikovaný
Lýdia Rezničáková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Černeková
Obohatenie, Všeobecné
Nešpecifikovaný
Oľga Oslanecová
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Obohatenie, Všeobecné
Nešpecifikovaný
Viera Genčanská
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Andrea Hotáryová
výborné