Zásadité potraviny

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Prekyslenie organizmu spôsobuje vznik chorôb. V prezentácii - zoznam zásadotvorných potravín, ktoré v tele pôsobia alkalizujúco a neprekysľujú organizmus. Spracované z internetu.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Renáta Kollárová | (04.07.2015 13:23 - neprečítaný)

strava naša každodenná

* Reagovať | Oľga Oslanecová | (04.07.2015 18:46 - neprečítaný)

hm, veru tak ... Reni


*Pridať komentár

Učiteľ: Oľga OslanecováViac 

Predmet: Obohatenie, Všeobecné
Ročník:

Autor: Oľga Oslanecová
Typ dokumentu: Metodický materiál
Vytvorené dňa: 03.07.2015 14:26
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 776 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia, Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Karin Kotlárová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Jana Kišová
Všeobecné 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Katarína Buranská
Prírodoveda 3. ročník ZŠ Dana Kocúrová
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Zlata Kolesárová