Zásadité potraviny
SpäťPopis: Prekyslenie organizmu spôsobuje vznik chorôb. V prezentácii - zoznam zásadotvorných potravín, ktoré v tele pôsobia alkalizujúco a neprekysľujú organizmus. Spracované z internetu.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Marta Valkovičová | (03.07.2015 18:00 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Oľga OslanecováViac
Predmet: Obohatenie, Všeobecné
Ročník:
Autor: Oľga Oslanecová
Typ dokumentu: Metodický materiál
Vytvorené dňa: 03.07.2015 14:26
Formát súboru:
Veľkosť: 776 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia, Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Karin Kotlárová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Jana Kišová
Všeobecné
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Katarína Buranská
Prírodoveda
3. ročník ZŠ
Dana Kocúrová
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Zlata Kolesárová