Korenenie potravín

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Koreniny - charakteristika, rozdelenie a použitie


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Ľuboš KovaľViac 

Predmet: Technológia prípravy jedál
Ročník:

Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.12.2016 12:14
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 5964 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Renáta Glatzová
Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Dašena Kodadová
Chémia 6. ročník ZŠ (Prima OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Viera Košická
Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Mariana Pavelčáková
Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Lenka Šaffová
Biológia 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Tomáš Talán
Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Darina Červencová
Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Nikola Kubíková
Školský klub detí 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Antónia Pipíšková
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Ľuboš Kovaľ
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Ľuboš Kovaľ
Obohatenie, Všeobecné Nešpecifikovaný Viera Genčanská