Korenenie potravín
SpäťPopis: Koreniny - charakteristika, rozdelenie a použitie
Učiteľ: Ľuboš KovaľViac
Predmet: Technológia prípravy jedál
Ročník:
Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.12.2016 12:14
Formát súboru:
Veľkosť: 5964 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Renáta Glatzová
Chémia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Marcela Miková
Chémia
6. ročník ZŠ (Prima OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Viera Košická
Biológia
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Chémia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Viera Košická