Predbežná úprava potravín rastlinného pôvodu

Späť
predchádzajúci náhľad
nasledujúci náhľad
z 3
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Základné spôsoby spracovania potravín rastlinného pôvodu.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Ľuboš KovaľViac 

Predmet: Technológia prípravy jedál (Predmety z oblasti služieb)
Ročník:

Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.12.2016 09:35
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 6347 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Obohatenie, Všeobecné Nešpecifikovaný Marta Valkovičová
Školský klub detí 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Antónia Pipíšková
Pracovné vyučovanie 4. ročník ZŠ Marián Mikoláš
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Zubáková
Technika 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Zuzana Šajbidorová
Technika 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Zuzana Šajbidorová
Triednictvo, Všeobecné 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Mária Danihelová
Slovenský jazyk a literatúra 6. ročník ZŠ (Prima OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Soňa Belokostolská
Technika 5. ročník ZŠ, 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Beata Zrníková
Nemecký jazyk 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Rastislav Soták
Nemecký jazyk 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Oľga Červeňanská