Predbežná úprava potravín živočíšneho pôvodu

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Základné spôsoby spracovania potravín živočíšneho pôvodu


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Kamila Chovancová | (15.04.2020 11:37 - neprečítaný)

ďakujem kolega, si šikovný


*Pridať komentár

Učiteľ: Ľuboš KovaľViac 

Predmet: Technológia prípravy jedál (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník:

Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.12.2016 11:25
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 7473 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Ľuboš Kovaľ
Technika 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Zuzana Šajbidorová
nešpecifikovaný 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Svetlana Glosárová
Prírodoveda 4. ročník ZŠ Renáta Černáková
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Technika 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Zuzana Šajbidorová
Prvouka, Špeciálna pedagogika 1. ročník ZŠ Simona Michňová
Fyzika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Dašena Kodadová
Fyzika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Ľubomíra Macháčová
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Zubáková
Fyzika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Andrea Hotáryová
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Zlata Kolesárová
Technika Nešpecifikovaný Ľubica Masnicová
Technika 5. ročník ZŠ Zuzana Šajbidorová