Predbežná úprava potravín živočíšneho pôvodu
SpäťPopis: Základné spôsoby spracovania potravín živočíšneho pôvodu
Učiteľ: Ľuboš KovaľViac
Predmet: Technológia prípravy jedál (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník:
Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.12.2016 11:25
Formát súboru:
Veľkosť: 7473 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Ľuboš Kovaľ
Technika
6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Zuzana Šajbidorová
nešpecifikovaný
0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Svetlana Glosárová
Prírodoveda
4. ročník ZŠ
Renáta Černáková
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Štefánia Miková
ďakujem kolega, si šikovný