Triedenie potravín

Späť
predchádzajúci náhľad
nasledujúci náhľad
z 2
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Zdroje potravy človeka -triedenie potravín do skupín ( rastlinného, živočíšneho pôvodu, resp. vyrobené človekom). Pracovný list alebo test / previerka vedomostí po prebratí tematického celku. Podkladom mi bola práca p.uč.Jarmily Gondekovej, ktorú som upravila a rozšírila podľa novej druháckej prvouky, ďakujem.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Diana SzabováViac 

Predmet: Prírodoveda, Prvouka
Ročník: 2. ročník ZŠ

Autor: Diana Szabová, Jarmila Gondeková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 07.04.2017 19:20
Formát súboru: pdf
Veľkosť: 821 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Veronika Dibalová
Prírodoveda 2. ročník ZŠ Renáta Priščáková
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Silvia Hiščáková
Prírodoveda 3. ročník ZŠ Margita Husáková
Anglický jazyk 2. ročník ZŠ Iveta Hampelová