Triedenie potravín
SpäťPopis: Zdroje potravy človeka -triedenie potravín do skupín ( rastlinného, živočíšneho pôvodu, resp. vyrobené človekom). Pracovný list alebo test / previerka vedomostí po prebratí tematického celku. Podkladom mi bola práca p.uč.Jarmily Gondekovej, ktorú som upravila a rozšírila podľa novej druháckej prvouky, ďakujem.
Diskusia
pridať komentár
Učiteľ: Diana SzabováViac
Predmet: Prírodoveda, Prvouka
Ročník: 2. ročník ZŠ
Autor: Diana Szabová, Jarmila Gondeková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 07.04.2017 19:20
Formát súboru:
Veľkosť: 821 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Veronika Dibalová
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Renáta Priščáková
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Silvia Hiščáková
Prírodoveda
3. ročník ZŠ
Margita Husáková
Anglický jazyk
2. ročník ZŠ
Iveta Hampelová
Výbornéééé