Článok: Pozreli ste sa niekedy na jedlo ako na zabalené slnečné lúče? Fotosyntéza kryštalizuje slnečné žiarenie na cukor.
SpäťPopis: Zaujímavý pohľad na fotosyntézu, preložené z waldorfskej učebnice chémie. https://relaxmagazin.sk/2020/01/04/pozreli-ste-sa-niekedy-na-jedlo-ako-na-zabalene-slnecne-luce-fotosynteza-krystalizuje-slnecne-ziarenie-na-cukor/ Doplnenie učiva o cukre.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Lenka Krótka | (31.01.2020 07:33 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Martina StrihováViac
Predmet: Chémia
Ročník: 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Autor:
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 10.01.2020 21:41
Formát súboru:
Veľkosť: 171 B
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia
5. ročník ZŠ
Zuzana Matušková
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Alena Matuláková
Biológia, Chémia
6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Jana Kallová
Fyzika
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Michaela Lošonská
Fyzika
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Zuzana Musková
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Martina Strihová