Hovädzie mäso
SpäťPopis:
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 11.05.2020 09:36
Formát súboru:
Veľkosť: 116 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Iva Gombaszögiová
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Soňa Gergelová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Jana Kišová
nešpecifikovaný
4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Petra Némethová
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Petra Némethová