Hovädzie mäso

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis:


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 11.05.2020 09:36
Formát súboru: docx
Veľkosť: 116 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Iva Gombaszögiová
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Jana Kišová
nešpecifikovaný 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Petra Némethová
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Petra Némethová