Bravčové mäso
SpäťPopis:
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 11.05.2020 09:39
Formát súboru:
Veľkosť: 67 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Soňa Gergelová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Všeobecné
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Mária Bednárová
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Petra Némethová
Všeobecné
3. ročník SŠ (Septima OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Anna Zubáková