Bravčové mäso

Späť
predchádzajúci náhľad
nasledujúci náhľad
z 3
zlý
dobrý, ale ...

Popis:


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 11.05.2020 09:39
Formát súboru: docx
Veľkosť: 67 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Všeobecné 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Mária Bednárová
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Petra Némethová
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Zubáková
Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Zubáková
Etická výchova, Informatická výchova, Informatika, Občianska náuka, Slovenský jazyk a literatúra, Svet práce, Vlastiveda 4. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Oľga Závacká
Matematika, Školský klub detí 2. ročník ZŠ Ľubica Mináriková
Obohatenie, Školský klub detí 0. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Mária Kubincová