Bravčové mäso

Späť
predchádzajúci náhľad
nasledujúci náhľad
z 3
zlý
dobrý, ale ...

Popis:


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 11.05.2020 09:39
Formát súboru: docx
Veľkosť: 67 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Všeobecné 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Mária Bednárová
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Petra Némethová
Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Zubáková