maďarská kuchyňa
SpäťPopis: Gastronómia Maďarska
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:09
Formát súboru:
Veľkosť: 3181 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
Dejepis
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Dávid Lorenc
Geografia
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Pirohová
Geografia
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Marcela Pirohová
Dejepis
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Martina Krnáčová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Ivana Fiťmová