maďarská kuchyňa

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Gastronómia Maďarska


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:09
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 3181 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Natália Belicová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Ivana Fiťmová
Dejepis 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Branislav Benčič
Geografia 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Vladimír Karásek
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Ivana Fiťmová