Turecká kuchyňa
SpäťPopis: Gastronómia Turecka
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:16
Formát súboru:
Veľkosť: 3065 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Hudobná výchova
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Petra Jančíková
Dejepis, Vlastiveda
4. ročník ZŠ
Iveta Cenknerová
Geografia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Katarína Bošková
Geografia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Vladimír Krajňák
Geografia
Nešpecifikovaný
Zuzana Čuchranová
Geografia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Michal Husár