Indická gastronómia

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Kuchyňa Indie


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:18
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2209 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Janka Hazáková
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Ľuboš Kovaľ
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Ľuboš Kovaľ
Matematika, Špeciálna pedagogika 3. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Valéria Arpášová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Pivarčiová
Matematika, Špeciálna pedagogika 4. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Valéria Arpášová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Pivarčiová
Vlastiveda 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Eva Uhrincová
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Silvia Hazáková