Indická gastronómia
SpäťPopis: Kuchyňa Indie
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:18
Formát súboru:
Veľkosť: 2209 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Janka Hazáková
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Ľuboš Kovaľ
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Ľuboš Kovaľ
Matematika, Špeciálna pedagogika
3. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Valéria Arpášová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Pivarčiová
Matematika, Špeciálna pedagogika
4. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Valéria Arpášová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Pivarčiová
Vlastiveda
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Eva Uhrincová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Silvia Hazáková