Indická gastronómia

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Kuchyňa Indie


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:18
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2209 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Pivarčiová
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Janka Biskupičová
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Silvia Hazáková
Matematika, Špeciálna pedagogika 3. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Valéria Arpášová
Matematika, Špeciálna pedagogika 4. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Valéria Arpášová
nešpecifikovaný 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Marcela Stanková