Kórejská gastronómia

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Kuchyňa Kórejskej republiky


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:20
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2039 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Technika 5. ročník ZŠ Katarína Pavelková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Eva Kubicová
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
Geografia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mária Hudačeková