Kórejská gastronómia
SpäťPopis: Kuchyňa Kórejskej republiky
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:20
Formát súboru:
Veľkosť: 2039 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Anna Pivarčiová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
Anglický jazyk
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Marta Rovná
Ruský jazyk
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Zdenka Karpinská
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Mária Bednárová
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Bibiana Rusnáková
Nemecký jazyk
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ
Helena Danišová
Obohatenie, Všeobecné
Nešpecifikovaný
Marta Valkovičová