Kórejská gastronómia

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Kuchyňa Kórejskej republiky


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:20
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2039 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Anna Pivarčiová
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
Anglický jazyk 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Marta Rovná
Ruský jazyk 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Zdenka Karpinská
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Mária Bednárová
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Bibiana Rusnáková
Nemecký jazyk 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Helena Danišová
Obohatenie, Všeobecné Nešpecifikovaný Marta Valkovičová