Kórejská gastronómia

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Kuchyňa Kórejskej republiky


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:20
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2039 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Anna Pivarčiová
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
Matematika 2. ročník ZŠ Viera Gulašová
Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Dašena Kodadová
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Andrea Romanova
Obohatenie, Všeobecné Nešpecifikovaný Marta Valkovičová
Ruský jazyk 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Zuzana Petrášová
Technika 5. ročník ZŠ Jana Vargová