Kórejská gastronómia
SpäťPopis: Kuchyňa Kórejskej republiky
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:20
Formát súboru:
Veľkosť: 2039 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Anna Pivarčiová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
Anglický jazyk
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Marta Rovná
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Pivarčiová
Slovenský jazyk a literatúra
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Andrea Romanova