Kórejská gastronómia
SpäťPopis: Kuchyňa Kórejskej republiky
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:20
Formát súboru:
Veľkosť: 2039 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Anna Pivarčiová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
Výtvarná výchova
5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG)
Renáta Kubalová
Slovenský jazyk a literatúra
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Soňa Hanáková
Všeobecné
3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Mária Bednárová