Kórejská gastronómia

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Kuchyňa Kórejskej republiky


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:20
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2039 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Anna Pivarčiová
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
Výtvarná výchova 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Renáta Kubalová
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Soňa Hanáková
Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Mária Bednárová