Čínska gastronómia

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Čínska kuchyňa


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:22
Formát súboru: pptm
Veľkosť: 810 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
Slovenský jazyk a literatúra, Triednictvo 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Miriam Bencová
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Martin Farbar
nešpecifikovaný 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Ružena Kočišová
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Danka Spišáková
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Lenka Dibalová
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Alžbeta Martincová
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Alena Žovincová
Slovenský jazyk a literatúra, Výchova umením 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Katarína Buranská