Čínska gastronómia
SpäťPopis: Čínska kuchyňa
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:22
Formát súboru:
Veľkosť: 810 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
Slovenský jazyk a literatúra, Triednictvo
2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ
Miriam Bencová
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Martin Farbar
nešpecifikovaný
0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Ružena Kočišová
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Danka Spišáková
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Lenka Dibalová
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Alžbeta Martincová
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Alena Žovincová
Slovenský jazyk a literatúra, Výchova umením
0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Katarína Buranská