Čo sú to kvalitné obilniny?
SpäťPopis: Spoznávame staré druhy obilnín. Čo je špalda, pohánka, pšeno alebo quinoa? Prečo je dôležité, čo jeme? Z kvalitnej obilniny vzniká kvalitná múka, ktorá nám dodáva živiny.
Učiteľ: Miroslava HrnčírikováViac
Predmet: Biológia, Prírodoveda
Ročník: 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Autor: Miroslava Hrnčíriková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 10.06.2020 18:48
Formát súboru:
Veľkosť: 9654 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Obohatenie
1. ročník ZŠ
Štefánia Čurillová
Prírodoveda, Školský klub detí
1. ročník ZŠ
Jana Rumanová
Anglický jazyk
2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ
Katarína Hoľková
Prírodoveda
Nešpecifikovaný
Lucia Girová
Biológia
5. ročník ZŠ
Ivana Gettlerová
Etická výchova, Občianska náuka, Prírodoveda, Triednictvo
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ
Dana Adamcová
Výborný príspevok