Čo sú to kvalitné obilniny?

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Spoznávame staré druhy obilnín. Čo je špalda, pohánka, pšeno alebo quinoa? Prečo je dôležité, čo jeme? Z kvalitnej obilniny vzniká kvalitná múka, ktorá nám dodáva živiny.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Slavomíra Orlová | (28.04.2021 10:21 - neprečítaný)

Výborný príspevok


*Pridať komentár

Učiteľ: Miroslava HrnčírikováViac 

Predmet: Biológia, Prírodoveda
Ročník: 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ

Autor: Miroslava Hrnčíriková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 10.06.2020 18:48
Formát súboru: pdf
Veľkosť: 9654 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda Nešpecifikovaný Lucia Girová
Obohatenie 1. ročník ZŠ Štefánia Čurillová
Prírodoveda, Školský klub detí 1. ročník ZŠ Jana Rumanová
Anglický jazyk 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Katarína Hoľková
Etická výchova, Občianska náuka, Prírodoveda, Triednictvo 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Dana Adamcová
Biológia 5. ročník ZŠ Ivana Gettlerová
Biológia 5. ročník ZŠ Ivana Gettlerová
Špeciálna pedagogika Nešpecifikovaný Ružena Daduová
Prírodoveda 4. ročník ZŠ Dana Zajícová