Zásady hygieny pri príprave pokrmov

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis:


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Zlata KolesárováViac 

Predmet: OVY
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor:
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.11.2020 20:31
Formát súboru: url
Veľkosť: 67 B

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Anabela Felegiová
Pracovné vyučovanie 3. ročník ZŠ Iveta Mikita
Etická výchova 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Katarína Gašpáreková
Prvouka, Špeciálna pedagogika 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Michaela Balážová
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Monika Pivarči
Informatika 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Zuzana Sczurková
Náboženská výchova, Obohatenie 1. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mária Kubincová
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Romana Červenáková
Informatická výchova, Informatika Nešpecifikovaný Anton Pierog
Triednictvo, Všeobecné 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Martina Hošalová
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Biológia, Všeobecné Nešpecifikovaný Eva Schmidtová