Zásady hygieny pri príprave pokrmov
SpäťPopis:
Učiteľ: Zlata KolesárováViac
Predmet: OVY
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor:
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.11.2020 20:31
Formát súboru:
Veľkosť: 67 B
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Monika Pivarči
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Technika, Všeobecné
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Jaroslava Džavoronková
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Katarína Solárová
Prírodoveda
1. ročník ZŠ
Renáta Kollárová