Lipidy I
SpäťPopis: Charakteristika lipidov, jednoduché lipidy, delenie jednoduchých lipidov, stužovanie tukov, vysychanie olejov, žltnutie tukov, stužovanie tukov, význam a vlastnosti tukov.
Učiteľ: Zuzana TOMEČKOVÁViac
Predmet: Chémia
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Zuzana TOMEČKOVÁ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 03.02.2021 23:08
Formát súboru:
Veľkosť: 4144 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia, Chémia
3. ročník SŠ (Septima OG)
Monika Gancznerová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Eva Schmidtová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lenka Tegiová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lenka Tegiová
Chémia
3. ročník SŠ (Septima OG)
Zlatica Urbanská
Chémia
3. ročník SŠ (Septima OG)
Hana Červená