Lipidy I

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika lipidov, jednoduché lipidy, delenie jednoduchých lipidov, stužovanie tukov, vysychanie olejov, žltnutie tukov, stužovanie tukov, význam a vlastnosti tukov.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Zuzana TOMEČKOVÁViac 

Predmet: Chémia
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Zuzana TOMEČKOVÁ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 03.02.2021 23:08
Formát súboru: ppsx
Veľkosť: 4144 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia, Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG) Monika Gancznerová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Eva Schmidtová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lenka Tegiová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lenka Tegiová
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG) Zlatica Urbanská
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG) Hana Červená