Základné spôsoby tepelnej úpravy potravín

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Poznámky pre žiakov


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Zuzana ŠajbidorováViac 

Predmet: Technika
Ročník: 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)

Autor: Zuzana Šajbidorová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.10.2021 11:19
Formát súboru: docx
Veľkosť: 12 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Pracovné vyučovanie, Výtvarná výchova Nešpecifikovaný Štefánia Čurillová
Chémia, Výtvarná výchova 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Eva Kubicová
Obohatenie 5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Monika Slamková
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Erika Mikulová
Školský klub detí 2. ročník ZŠ Beata Čamajová