Zložky potravy

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Zložky potravy: cukry, tuky, bielkoviny, vitamíny, minerálne látky, voda


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Romana ČervenákováViac 

Predmet: Biológia
Ročník: 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)

Autor: Romana Červenáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 30.12.2021 18:52
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 5832 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Dana Zajícová
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Karin Kotlárová
Biológia, Telesná výchova 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Marcel Vaľo
Chémia Nešpecifikovaný Marianna Chotárová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Marta Roštáková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lilliana Maxvell Gates