Odkaz pre pani Danicu Slašťanovú

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Reakcia. Môj názor je, že aj neznámi autori, ktorí spracovali prekrásne prezentácie o prírode a krajinách sú pre mňa zaujímaví (a možno nielen pre mňa). Mojich žiakov tieto prezentácie veľmi zaujímajú a sú prekvapení, čo všetko krásne na Zemi existuje. Prezentujem však aj svoje vlastné práce, začal som do knižnice prispievať len 30. októbra t.r., teda si myslím, že som zverejnil aj dosť vlastných prác. Mňa zaujímajú aj prezentácie od iných kolegov, ktorí zverejňujú prezentácie neznámych autorov, za ktoré im ďakujem.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Danica Slašťanová | (06.11.2009 17:48 - neprečítaný)

....Ale áno, všimla som si, že máte aj svoju vlastnú prácu, ale aj dosť veľa príspevkov, ktoré má každý z nás v mailovej pošte a sme tým zahltení a vôbec nám ostatným tieto príspevky na tomto portály nechýbajú. A nie ste jediný komu som napísala pripomienku k takýmto príspevkom, ale ste asi jediný, ktorý na to reagoval, čo si teda vážim. Chcem tým len naznačiť, že by bolo dobré, aby sme si vymieňali svoje vlastné práce, skúsenosti, nápady....a nie to, čo si každý veľmi ľahko nájde na nete. Ja si rada pozerám aj príspevky, ktoré neviem použiť pri mojich malých deťoch, ale sa mi páčia a sú výborne spracované a hlavne vlastné. Prajem pekný deň. S úctou D. Slašťanová

* Reagovať | Milan Lazorčák | (06.11.2009 18:07 - neprečítaný)

Vážená pani Slašťanová,
ja Vám Váš názor neberiem, ale si vážim prácu aj tých neznámych, ktorí príspevky pekne spracujú a dajú sa použiť aj na vyučovaní.
Páčia sa mi najmä tie o iných krajinách, pretože tie sú o tom, čo na svete krásne existuje a rozširujú nielen moje vedomosti, ale aj vedomosti ďalších ľudí. Ja ich viem použiť. Neverím, že každý má k nim prístup, o tom som sa presvedčil na svojej vyučovacej hodine. Nejedná sa mi vôbec, aby som získal nejaké body, chcem len ďalším kolegom poskytnúť informácie o krásach našej Zeme.
Opakujem ešte raz, nemusíte si moje príspevky všímať.
Ďalej s Vami nemienim diskutovať. Pekný zvyšok dňa želám. S pozdravom a so želaním všetkého dobrého ostáva Lazorčák

* Reagovať | Milan Lazorčák | (06.11.2009 20:30 - neprečítaný)

A ešte jedna poznámka: píšete v množnom čísle, citujem:
"......ktoré má každý z nás v mailovej pošte a sme tým zahltení a vôbec nám ostatným tieto príspevky na tomto portály nechýbajú." To naozaj vyjadrujete názor všetkých? To všetci z Vás urobili hovorcu? ´K tomu Vám naozaj srdečne blahoželám. S pozdravom Lazorčák

* Reagovať | Milan Lazorčák | (06.11.2009 20:32 - neprečítaný)

Tú chybu v slove portál som neurobil ja, to som prekopíroval z príspevku pani Slašťanovej.
A naozaj odmietam byť ďalej účastníkom tejto diskusie Každý má právo na svoj názor, ale keď si niekto privlastňuje právo písať za všetkých .......??????

* Reagovať | Judita Romanová | (07.11.2009 08:35 - neprečítaný)

Je pravda, že, kto už dlhšie skúsenosti v mailovej komunikácii, tak takéto príspevky už aj vlastní alebo ich videl. Ja, osobne, mám kolegyne, ktoré k PC si sadnú iba v krajnom prípade, ak si už nevedia inakšie rady, hoci sú v mladšom veku a iba vtedy si začnú niečo zháňať v tejto zborovni, hoci sú už dávno zaregistrované, takže sa potešia každému príspevku, z ktorého sa dá čerpať.
Ja sama siaham často po tunajších materiáloch, upravím ich na naše podmienky v škole a schopnostiam žiakov a sama si ich tlačím na vlastné náklady.
Mne sa tiež nepáči, že je to pre mnohých honba za ratingovými bodmi za každú cenu a vznikli skupinky, ktoré spolupracujú a musia sa za každú cenu ozvať či komentovať materiáli alebo z kolonky "pridať komentár" urobili chatovací kanál. To poučovanie sa však často netýka "členov" týchto skupín, hoci zadávajú také isté príspevky, na ktorých "škodlivosť" tu poukazujú, ale napr. dodajú, že "upravené pre podmienky zborovne" a pod. vety a už je to OK ešte si aj fandia. Klikali si navzájom či otvárali príspevky, ale tým zabránil admin tak, že sa nezarátajú body od "príbuzných" členov - z tej istej školy. Zadávajú omaľovánky, šablóny, vystrihovačky, iba 1!webovú stránku, na čo sami poukazovali, ale to vadí iba pri "nových", pri tých skalných už nie. Nie pre každého je jasné od začiatku, čo je potrebné a čo nie a takými pripomienkami ich ostatní znechucujú a viac nezadajú nič. Je to prípad jedného mladého kolegu, bývalého spolužiaka z VŠ. Je to však slobodný portál a každý môže zadať, čo uzná za vhodné a neodporuje pravidlám zakladateľa. Ja si tie veci, ktoré sú tu permanentne, nevšímam a idem ďalej. NEHÁDAJME SA A NEPOUČUJME OSTATNÝCH, KAŽDÝ JE SVOJPRÁVNY A ZODPOVEDNÝ ZA SVOJE SKUTKY!
Málokedy sa ozývam, ale tentokrát som musela opäť.

* Reagovať | Katarína Hoľková | (23.01.2010 15:05 - neprečítaný)

Aj ja sa málokedy ozývam, ale toto nie je priestor na chatovanie a bezpredmetné "drbanie". Buďme radi, že táto zborovňa existuje a že mnoho učiteľov tu čerpá zaujímavé nápady. Hoci aj z takýchto prezentácií. Nekritizujme príspevky druhého, ten dotyčný ich dáva určite s dobrým úmyslom, možno nie konkrétne pre Vás, ale pre niekoho, komu to naozaj pomôže.


*Pridať komentár

Učiteľ: Milan LazorčákViac 

Predmet: Všeobecné
Ročník:

Autor: Milan Lazorčák
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 06.11.2009 17:27
Formát súboru: doc
Veľkosť: 26 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Andrea Bosá
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Margita Masiariková
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Daniela Stančíková
Slovenský jazyk a literatúra 4. ročník ZŠ Marta Segľová
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Renáta Kollárová
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Oľga Oslanecová